"Nejsem obyčejný zvhrlík, jsem SUPER zvrhlík!" - Ero-sennin, Jiraya-sensei

středa 26. března 2014

Život si nevybereš

Mám dobrou a špatnou zprávu! (Kterou chcete slyšet dřív? Vy: Tu dobrou!) Napsala jsem kapitolu z přítomnosti! (Vy: A to má být ta dobrá? Já: No, není tak perverzní jako obvykle Vy:....) A teď tu špatnou :D, Teď vám ji sem nedám, protože chci nejdřív doplnit tu minulost (Vy: Tak to je rozhodně dobrá zpráva Já: Jste zlý, půjdu si stěžovat mamince!)
Tak fajn, konec vtípků (Vy: No, to určitě Já: Sakra, řekla jsem konec!) Kapitola je Kumi (=Kohana) + jeden odstavec Hiashi, je úplně o něčem jiném, než původně měla být, jak říkám já, Kumi se zbláznila! Ale to nevadí, mi ji pořád máme rádi... Každopádně aspoň ten závěr a tak jsem tam takhle nějak chtěla, vymyslela jsem spoustu zápornej postav, ale pořád mi chybí hlavní záporák, tak co? Kdo bude vůdcem Kiri? Soutěž o nejlepší návrh! A odměna bude... dobrý pocit? Ne, to je trapný... Povídku o minulosti tohoto zláka věnuji tomu, kdo ho vymyslí a dám takovou dávku perverznosti jakou bude požadovat... (0% a 100% se nebere, ani na jedno nemám nervy a v druhém případě by navíc děj šel do kopru...) (Já: Skvělá výhra, ne? Vy:*ona si ještě pořád myslí, že to někdo čte?*)
Tak fajn, konec samomluvy, každopádně, kdo má rád Ameyuri Ringo, tak se tam objeví :*
Jass

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář :D Alespoň doufám, že je za co děkovat... Ale jak mi nedávno někdo řekl, vždycky je za co děkovat, takže díky!